Lokala mappar börjar synkroniseras automatiskt
Lokala mappar börjar synkroniseras automatiskt Om mappar som tidigare endast fanns lagrade lokalt plötsligt börjar synkroniseras kan filer flyttas, få synkroniseringssymboler eller börja använda lagringsutrymme på flera enheter. Detta kan bero på att en synkroniseringstjänst eller säkerhetskopieringsfunktion har aktiverats eller fått ändrade inställningar. Snabb hjälp Kontrollera om en synkroniseringstjänst nyligen har aktiverats eller om en … Läs mer